maanantai 20. elokuuta 2012

21+ yllätyksiä

Nyt olen vähän aikaa ollut neuvoton. En ole osannut blogia kirjoittaa sillä on ollut joulumasut yhteisössä vähän huolia ja murheita jotka auttamatta näemmä vaikuttaa omaan mielialaani heti. Meillä on todella tiivis joukko ja jos yhdelle käy huonosti,se koskettaa kaikkia. Kaikki ovat surullisia. 3 pientä enkeliä jo suojelee joulutonttujamme,joista 2 pientä poikaa kasvavat tällä hetkellä lastenklinikalla...

Omat supistukset ovat vähentyneet paljon,mutta huomaan silti sen pelon vaikuttavan itseeni. Seksi ei tule kysymykseenkään. Mieli vaikka tekisi,en vain uskalla. Aiemmissa raskauksissa on ollut peloton kokoajan ja kaikki mennytkin hyvin,mutta nyt kaikki pelottaa. Pelkään että Minua vain rankaistaan siitä ,etten ollut toivonut tätä lasta etukäteen. 

Ja tietenkin nyt kuin supistukset hellittävät,matalat verenpaineet ovat tehneet ihanan comebackin. Tänään olin aivan varma että pyörryn. Olo oli yhtäkkiä aivan kamala. Kerrankin muistin mitata verenpaineeni,kun se huimauskohtaus iski. 80/48. Ei siis ihme että meinasin pyörtyä. Onneksi mies oli kotona ja heti toi juotavaa ja sen jälkeen alkoi laittaa pientä suolaista iltapalaa ja olo koheni pikkuhiljaa. Onneksi en ollut tyttöjen kanssa kolmin kotona. Olisin voinut pyörtyä ja jotain sattua.

Jos murheet sivuutetaan hetkeksi on positiivistakin kertomusta: Vauva potkii paljon! Tosin,olen melkein varma että se on suurimman osan perätilassa,sillä potkut tuntuvat todella alhaalla. Onneksi on aikaa vielä kääntyä :) Ja mitä tulee sihen yllätykseen:

Mieheni on viemässä minut kahden keskiselle matkalle. En tiedä tarkkaa ajankohtaa enkä matkan pituutta,mutta tiedän että siihen kuuluu lentokoneella matkustaminen ja passin siis tarvitsen. Muuta en tiedä. Hän sanoi jo että saan pakata ensi viikon maanantaina ja pistää minut pakkaamaan kaikenlaista etten ikinä arvaa minne hän minut vie ja pitää sen salaisuutena loppuun saakka,ellen lentokentällä sitten saa "jo" tietää. Olen kuulemma sen ansainnut kaiken jälkeen. Olen ollut ihan taivaissa ja innoissani tulevasta yllätyksestä. Rakastan yllätyksiä ja sen voimalla jaksan jatkaa eteenpäin! Ihana,ihana viekas mies! :) <3

Tässä myös masupäivitystä tältä viikolta. Siitä tulee iso! 


21+3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti