tiistai 25. syyskuuta 2012

26 ja pieni säikähdys


Aika lentää siivillä. Tuntuu että mahakin kasvaa silmissä. Kenkien pukeminen,varpaiden kynsien leikkaus ja kaikki muu ,ennen itsestään selvä, alkaa olla hankalaa. Kylkiä pakottaa ja vatsan iho tuntuu pinkeältä.
Silti olo on hykerryttävä. Vauva potkii ja liikkuu ja ihanuutta ei voi sanoin kuvailla. <3

Muutama päivä sitten kesken ikean reissun säikähdin kun housuun yhtäkkiä lorahti jotain. Ensin ajattelin sen olevan perus valkovuotoa,mutta sitten selvisi vessareissun yhteydessä ,että se olikin aivan hirveä määrä sitä samaa sitkeää kirkasta limaa. "eikai jumankekka lähteny nyt limatulppaa reippaasti?" oli ensimmäinen ajatus. Tämän jälkeen supisti. Se teki kipeää. Säikähdin,niin säikähti mieskin. 
Soitin synärin vastaanottoon ja kehoittivat tulemaan paikalle. Vasta kun ajoimme tutun risteyksen ohitse tajusin että mieskin pelkäsi,olihan juuri ajanut ajatuksissaan harhaankin risteyksestä josta ajamme joka päivä. "eikai nyt käynyt jotain pahaa?". Sydän tykytti.

Jorvissa pääsin nopeasti käyrille ja käyrän otto oli hieman hankalaa. Supistuksia piirtyi muutama,ei mitään kovin voimakkaita. Vauva potki vain anturia ja oli selvästi sitä mieltä ,että tämä ei nyt käy päinsä.
Lääkäri ultrasi käyrän jälkeen ja totesin testienkin jälkeen että kaikki on kunnosa. Lima voi olla vain jotain erikoista eritettä,limatulppaa se ei ollut eikä lapsivesiä ollut vuotanut. MIKÄ HELPOTUS! Vauvalla painoa jo huimat 925 grammaa,mikä vähän enemmän kuin meidän tytöillä on ollut ja sai vähän miettimään että eikai meidän vauva ole joku 4 kiloinen jötkäle syntyessään sillä tytöthän ovat olleet vai 2,7 kiloisia. Kaiken lisäksi selvisi että vauva majailee komiasti perätilassa. Vauva ehtii kääntyä vielä moneen otteeseen,mutta nyt näytti olevan komeasti pakara tarjonnassa. Ei näkynyt "pähkinöitä" ;) Tosin emme edelleenkään sukupuolta ole selvittäneet. Ihana pieni linssilude. Edelleenkään en nähnyt sivuprofiilia,sillä taas hän katsoa tillitti suoraan ultralaitetta kohden,kuten viimeksikin.

 Joulukuu tulee äkkiä. Millainenkohan vauva mahtaa olla? Onkohan se tyttö vai poika? Onkohan sillä paljon hiuksia? Esikoinen oli melkein kalju,kuopuksella on ollut hirmuinen musta pehko. Pieni vauva,joka ei ole niin pieni enään. Kohtahan on jo talvi...

26+2



26+0




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti