sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Vaatehankintoja ja 28+0


 

Uudet viikot sanoivat poksis ja päätimme käydä sitten vähän kirpparilla katsomassa jospa vauvalle löytyisi vähän vaatetusta.Olin ostanut aiemmin facebookin kirpparilta ihanan setin vauvale 56cm Polarn o. Pyretin bodyn,housut ja pipon. Kävimme ensin Akselin kirpputorilla. Sieltä löytyi yhdet me&i:n pilvipylly potkarit. Aivan ihanat <3 Enimmäkseen täytyy kyllä kauhistella ,että hirveät hinnat pyydetän jostain ihan nukkavieruistakin vaatteista jos on vaan jotain "merkkiä". Halusinpa sitten tämän kunniaksi lähteä käymään vielä Nella&Nuttu kirppiksellä. :)



Nella&Nuttu on tosi ihanan pirteä,kodikas ja sopivan kokoinen kirpputori. Ei
juuri iso,muttei liian pienikään ja se on pääosin lastenvaate ja tarvike kirpputori. Sieltä sitten löytyikin enemmän. Löysin Dunsin Bodyn joka oli ihan varmasti käyttämätön,popin bodyn,joka ei kanssa uudelle hävennyt,ihanat punaiset tossut 2 bodyä lisää ja yhdet housut.Ostin myös vaaleanpunaiset potkuhousut kokoa 62,eihän sitä koskaan tiedä jos se olisi tyttökin. Hintaa niillä oli 2 euroa ja olivat todella hyvässä kunnossa ,joten voi ne antaa lahjaksikin sitten jossei meillä tule käyttöön. Kaikinpuolin siis  Oikein onnistunut reissu! Tämän jälkeen kävimme vielä syömässä yhdessä hesburgerissa jossa 3vuotias pamautti kovaan ääneen: "Äiti sulla on jo tosi iso maha!" ja vieressä oleva herrasmies hymyili meille. Heti perään täräytti neiti vielä: "ja aikamoiset tissitkin!" Meinasi se mies sitten tukehtua hampurilaiseensa. Lapsen suusta kuulee totuuden eikö?

Perjantaina kävimme oopperassa katsomassa miehen kanssa Taikahuilua. Pidin esityksestä kovasti ,mutta kesken esityksen yhtäkkiä alkoi aivan hirveä kipu viiltää oikeaa kylkeä ja tuntui että joku tulisi siitä läpi. Oli todella hankalaa yrittää pysyä aloillaan ja hiljaa ja puristin rystyset valkosina mieheni kättä ja purin hammasta. Vauva kääntyi taas parhaaksi näkemäänsä asentoon,perätilaan, sillä huomasin hikan vaihtaneen paikkaa reilusti ylemmäs ja potkut suuntautuivat alemmaksi. Huh. Että teki kipeää.
Loppu esitys meni ihan hyvin,kunnes loppua kohden paha vessahätä hiipi pikkuhiljaa ja asiaa ei ainakaan helpottanut virtsarakon suuntaan suuntautuneet potkutkaan eivät helpottaneet asiaa. Päin vastoin. Sain niin kovia supistuksia muutamat kappaleet ,että oli taas hyvin vähästä kiinni etten alkanut huutaa. Kaiken kruunasi hirvittävä nivuskipu. Onneksi vauvakin päätti vaihtaa asentoa ja sain lopulta katsottua näytöksenkin loppuun.

28 raskausviikkoja,kiloja ja kipuja. Siinähän ne on hyvin tiivistetty. Selkäkivu ovat vaivanneet nyt erityisen paljon ja vauva hikannut myös hirmu paljon. Yöllä menee ikuisuus löytää hyvää asentoa ja vihdoin kun sen asennon löytää,joutuu jo herätä milloin vessaan,milloin joku lapsista herää,milloin vetää syöntä,milloin on jano. Alkaa jo vähän painaa tämäkin univelka. No,jos tämän nyt vain jaksaisi. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti