maanantai 3. joulukuuta 2012

On onni odottaa yhdessä


Kun selvisi että olin raskaana,kiilasin sopivasti erään ystäväni lasketun ajan tienoolle. Hän odotti niin pitkään toivomaansa vauvaa raskausviikolla 10. Minulla oli viikkoja 9. Hänen laskettunsa aika oli viikkoa minua aiemmin. TASAN viikkoa ennen.

Se että läheinen ystävni on ollut samaan aikaan raskaana on ollut aivan erityislaatuinen juttu. Se ,että on joku jolle soittaa ja purkaa sen että mitä murheita on ,mikä ottaa päähän,tuntuu hyvältä. Hän ei koskaan ole sanonut että "ne hormonit" Eikä että "ehkä ylireagoit". Hän kuuntelee aina ja ymmärtää.

Hän on minulle ollut verraton tuki ja turva, ei ole turhia,tyhmiä valituksen aiheita, kaikki on erittäin hyviä syitä valittaa jos haluan valittaa,samat ongelmat tuntuu hänelläkin olevan. Myöhemmin kun vauvatkin syntyy, jää erittäin hauskaksi katsoa paljonko sitä ikäeroa tulee loppujen lopuksi ,vai olemmeko peräti samana päivänä synnyttämässä.

Joku hetki takaperin pohdin miehelleni että kuinka ihanaa on ollut odottaa hänen kanssaan yhdessä. Mieheni totesi että on ne isätkin mukana odotuksessa,mutta on onni odottaa yhdessä ysätävn kanssa,koska hän todella tietää millaista se on,mitä se on,mikä pelottaa,miten asioita voi puida ja puida kyllästymättä. 

Ystäväni blogia voi lukea osoitteessa http://a-babybelly.blogspot.fi/. Kiitos Annika,että olet ollut tässä minun kanssani<3 Monesti olisin jo vaipunut epätoivoon ilman sinua,ystäväni. Saadaanhan melkoset joululahjat tänävuonna <3 

1 kommentti:

  1. Heiio.. Käyn täällä jokapäivä kurkkimassa että joko olisi uusi päivitys ja olisikohan jo uusi tulokas maailmassa :) hih
    ihana blogi ja hauskaa uuttavuotta :)

    VastaaPoista